ChauffeurXpert.nl

Is een chauffeur C geschikt voor mijn vacature?

 

Bekijk hier of een chauffeur C geschikt is voor uw vacature

vrachtwagen

Wat mag een chauffeur C besturen?

Zoekt u een chauffeur C? Dan bent u bij ChauffeurXpert.nl aan het goede adres. In onderstaande informatie leest u meer over een chauffeur C. Ontdek of een chauffeur C bij de wensen past of dat één van onze andere chauffeurs beter aansluit bij de verwachtingen.

 

icoon-bus-vrachtwagen1

Chauffeur C of C1?

Sinds 2013 bestaat er een onderscheid tussen de chauffeurs met een rijbewijs C. Het rijbewijs kent twee categorieën: C en C1. Een chauffeur C beschikt over een rijbewijs voor de zware vrachtauto, ook wel het vrachtwagenrijbewijs of groot rijbewijs genoemd. Een chauffeur C mag hierdoor in principe alle motorrijtuigen besturen. Het gewicht van dergelijke vrachtwagens mag de 3500 kilogram overschrijden. Een chauffeur C1 mag lichte vrachtwagens besturen, bijvoorbeeld campers.

 

Het gewicht van deze wagens mag net zoals bij de chauffeur C meer dan 3500 kilo bedragen. Echter is er een bovengrens van 7500 kilogram vastgesteld. Beide chauffeurs mogen geen wagens besturen waarin – naast de chauffeur – meer dan acht personen vervoerd kunnen worden. Hierbij kan gedacht worden aan groepsvervoer. Chauffeurs C en C1 mogen aanhangers met een maximaal gewicht van 750 kilogram vervoeren.

 

Zoekt u een chauffeur voor het vervoeren van een vracht van meer dan 7500 kilogram? Dan is chauffeur C1 niet geschikt voor de klus. Chauffeur C past echter wel bij de wensen. Als u een aanhanger met een massa van meer dan 750 kilogram wilt laten vervoeren door onze chauffeurs, kijk dan bij de informatie over chauffeur E. Als u een lichte vrachtwagen wilt vervoeren van plaats A naar B, dan is chauffeur C1 wat u zoekt.

Chauffeur C & ChauffeurXpert

Wat kan ChauffeurXpert voor u betekenen

personeel

Ervaring

20 jaar kennis en ervaring en een groot bestand aan ervaren chauffeurs

icoon-map

Administratie

Wij verzorgen de arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, salarisbetalingen en nemen het ziekteverzuim volledig over

euro

Betaling

Geen verrassingen. U betaalt een vast tarief per gewerkt uur

personeelszaken

Personeelszaken

Kennis van cao’s, pensioenen en verzekeringen heeft u niet meer nodig

Is een chauffeur C niet geschikt voor uw vacature?

Bekijk hier welke chauffeur wel past wel bij uw opdracht

chauffeur b
chauffeur CE
chauffeur d

Top 5: veelgestelde vragen opdrachtgevers

ChauffeurXpert is onderdeel van Doorwerkgever. De specialist in doorwerken na pensioen.

 

Wat is het grote voordeel van ChauffeurXpert?

Wij zijn gespecialiseerd in het inzetten van gepensioneerde chauffeurs en beschikken over een groot bestand aan chauffeurs! Omdat gepensioneerde chauffeurs al een AOW-uitkering krijgen en u geen werkgeversverzekeringen meer hoeft te betalen, kunnen zij tegen scherpe tarieven worden ingezet.

 

Op elk gewenst moment kunt u een vacature naar ons sturen. Vindt u het makkelijker om uw vacature te WhatsAppen? Dat is ook mogelijk! Wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar op nummer 06 – 83 40 03 80 (dit nummer is alleen te gebruiken voor WhatsApp).  

Wat is het uurtarief?

Het uurtarief is het all-in uurtarief van de chauffeur X 1.35 (exclusief btw). De chauffeur dient minstens € 10,78 per uur als all-in tarief te krijgen.

 

Uw minimale tarief per uur is: € 10,78 x 1.35 = € 14,55 exclusief 21% btw.

Wat kost deelnemen aan ChauffeurXpert?

Het inschrijven en plaatsen van een opdracht is geheel kosteloos. Pas wanneer er een match gemaakt is en de chauffeur ingezet is, betaalt u direct met iDEAL voor de gewerkte uren.

Hoe plaats ik een vacature?

Op elk gewenst moment kunt u uw vacature naar ons sturen. Wij plaatsen uw vacature op de website, delen deze via social media en zoeken in ons bestand naar geschikte chauffeurs.

 

Vindt u het makkelijker om uw vacature naar ons te WhatsAppen? Dat is ook mogelijk! Wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar op nummer 06 – 83 40 03 80 (dit nummer is alleen te gebruiken voor WhatsApp).

Waarom moet ik de uren direct met iDEAL betalen?

In onze constante zoektocht naar verbetering, versnelling en kostenoptimalisatie kiezen wij ervoor klanten vooruit te laten betalen. Door de vooruitbetaling lopen wij geen debiteurenrisico of incasseringskosten op. Dit komt ten goede aan het scherpe tarief.

Heeft u een andere vraag?

Staat uw vraag hier niet tussen? U kunt uw vraag op verschillende manieren aan ons stellen:

 

  1. Heeft u al een account en u heeft hier vragen over? Stel deze vraag in uw online portaalvia  ‘stel een vraag’ rechts bovenin uw scherm.

 

  1. Heeft u nog géén account en heeft u vragen over onze website en hoe wij te werk gaan? Stel deze vraag via de chat rechts onderin uw scherm.

 

  1. Heeft u een inhoudelijke vraag? Stel deze via WhatsApp op nummer 06 – 83 40 03 80 (dit nummer is alleen te gebruiken voor WhatsApp)
Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk