ChauffeurXpert.nl

Is een chauffeur CE geschikt voor mijn vacature?

 

Bekijk hier of een chauffeur CE geschikt is voor uw vacature

Chauffeur ce

Wat mag een chauffeur CE besturen?

Zoekt u een chauffeur die rijbewijs CE op zak heeft? Dan bent u bij ChauffeurXpert.nl aan het juiste adres. In onderstaande informatie leest u meer over een chauffeur CE. Ontdek of een chauffeur CE bij de wensen past of dat één van onze andere chauffeurs beter aansluit bij de verwachtingen.

 

Een chauffeur CE is een chauffeur die over zowel een rijbewijs C als een rijbewijs E beschikt.

vrachtwagen

Chauffeur C of C1?

Sinds januari 2013 zijn er twee type chauffeurs C aangemerkt door de overheid. Het gaat hierbij om de categorie chauffeur C en de categorie chauffeur C1. In de volksmond wordt het rijbewijs C ook wel het groot rijbewijs of vrachtwagenrijbewijs genoemd, omdat een chauffeur C in principe alle motorvoertuigen mag besturen. Het gewicht van deze vrachtwagens mag 3500 kilogram overschrijden. Bij chauffeur C1 mag dit ook, maar zit er wel een grens aan het maximale gewicht van de vrachtwagen die hij bestuurt. Chauffeur C1 mag – in tegenstelling tot chauffeur C – geen vrachtwagens besturen die meer dan 7500 kilo wegen. Zowel chauffeur C als chauffeur C1 mogen geen voertuigen besturen waar naast de chauffeur nog plaats is voor acht passagiers. Hiervoor is een rijbewijs D nodig. Zowel chauffeur C1 als C mag een voertuig met aanhanger besturen van een maximum gewicht to 750 kg. Door de combinatie met het rijbewijs E mag een chauffeur CE vrachtwagens besturen met een aanhanger die 750 kilogram overschrijdt.

 

Als u dus een chauffeur zoekt voor het besturen van een vrachtwagen mét een aanhanger van meer dan 750 kilogram, dan bent u bij chauffeur CE aan het juiste adres. Zoekt u uitsluitend een chauffeur voor het besturen van een vrachtwagen of overschrijdt de aanhanger niet het gewicht van 750 kilogram, kijk dan bij de informatie van chauffeur C. Er is dan geen chauffeur CE nodig.

Chauffeur ce & ChauffeurXpert

Wat kan ChauffeurXpert voor u betekenen

personeel

Ervaring

20 jaar kennis en ervaring en een groot bestand aan ervaren chauffeurs

icoon-map

Administratie

Wij verzorgen de arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, salarisbetalingen en nemen het ziekteverzuim volledig over

euro

Betaling

Geen verrassingen. U betaalt een vast tarief per gewerkt uur

personeelszaken

Personeelszaken

Kennis van cao’s, pensioenen en verzekeringen heeft u niet meer nodig

Is een chauffeur CE niet geschikt voor uw vacature?

Bekijk hier welke chauffeur wel past wel bij uw opdracht

chauffeur b
chauffeur c
chauffeur d

Top 5: veelgestelde vragen opdrachtgevers

 ChauffeurXpert is onderdeel van Doorwerkgever. De specialist in doorwerken na pensioen.

Wat is het grote voordeel van ChauffeurXpert?

Wij zijn gespecialiseerd in het inzetten van gepensioneerde chauffeurs en beschikken over een groot bestand aan chauffeurs! Omdat gepensioneerde chauffeurs al een AOW-uitkering krijgen en u geen werkgeversverzekeringen meer hoeft te betalen, kunnen zij tegen scherpe tarieven worden ingezet.

 

Op elk gewenst moment kunt u een vacature naar ons sturen. Vindt u het makkelijker om uw vacature te WhatsAppen? Dat is ook mogelijk! Wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar op nummer 06 – 83 40 03 80 (dit nummer is alleen te gebruiken voor WhatsApp).  

Wat is het uurtarief?

Het uurtarief is het all-in uurtarief van de chauffeur X 1.35 (exclusief btw). De chauffeur dient minstens € 10,78 per uur als all-in tarief te krijgen.

 

Uw minimale tarief per uur is: € 10,78 x 1.35 = € 14,55 exclusief 21% btw.

Wat kost deelnemen aan ChauffeurXpert?

Het inschrijven en plaatsen van een opdracht is geheel kosteloos. Pas wanneer er een match gemaakt is en de chauffeur ingezet is, betaalt u direct met iDEAL voor de gewerkte uren.

Hoe plaats ik een vacature?

Op elk gewenst moment kunt u uw vacature naar ons sturen. Wij plaatsen uw vacature op de website, delen deze via social media en zoeken in ons bestand naar geschikte chauffeurs.

 

Vindt u het makkelijker om uw vacature naar ons te WhatsAppen? Dat is ook mogelijk! Wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar op nummer 06 – 83 40 03 80 (dit nummer is alleen te gebruiken voor WhatsApp).

Waarom moet ik de uren direct met iDEAL betalen?

In onze constante zoektocht naar verbetering, versnelling en kostenoptimalisatie kiezen wij ervoor klanten vooruit te laten betalen. Door de vooruitbetaling lopen wij geen debiteurenrisico of incasseringskosten op. Dit komt ten goede aan het scherpe tarief.

Heeft u een andere vraag?

Staat uw vraag hier niet tussen? U kunt uw vraag op verschillende manieren aan ons stellen:

 

  1. Heeft u al een account en u heeft hier vragen over? Stel deze vraag in uw online portaalvia  ‘stel een vraag’ rechts bovenin uw scherm.

 

  1. Heeft u nog géén account en heeft u vragen over onze website en hoe wij te werk gaan? Stel deze vraag via de chat rechts onderin uw scherm.

 

  1. Heeft u een inhoudelijke vraag? Stel deze via WhatsApp op nummer 06 – 83 40 03 80 (dit nummer is alleen te gebruiken voor WhatsApp)
Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk