ChauffeurXpert.nl

Is een chauffeur E geschikt voor mijn vacature?

 

Bekijk hier of een chauffeur E geschikt is voor uw vacature

aanhanger

Wat mag een chauffeur E besturen?

Zoekt u een chauffeur die rijbewijs E op zak heeft? Dan bent u bij ChauffeurXpert aan het juiste adres. In onderstaande informatie leest u meer over een chauffeur E. Ontdek of een chauffeur E bij de wensen past of dat één van onze andere chauffeurs beter aansluit bij de verwachtingen.

 

Het gebruik maken van een chauffeur E is verplicht als u een aanhanger met een massa van meer dan 750 kilogram wilt vervoeren. Er is echter een uitzondering op deze regel: als de aanhanger die u wil vervoeren zwaarder is dan 750 kilogram maar lichter dan de ledige massa van de auto en de combinatie van de auto en aanhanger niet meer is dan 3500 kilogram, dan is er geen chauffeur E nodig.

chauffeur E

Rijbewijs E is altijd een combinatie met een ander rijbewijs

In alle andere gevallen waarbij u meer dan 750 kilogram wil vervoeren, zal u gebruik moeten maken van een chauffeur E. Een rijbewijs E wordt vanzelfsprekend altijd in combinatie met een ander rijbewijs gebruikt, bijvoorbeeld met een rijbewijs C (groot rijbewijs). Daardoor kan de chauffeur een vrachtwagen met aanhanger besturen.

 

Als u een chauffeur zoekt voor het vervoeren van een zware lading (meer dan 750 kilogram), dan bent u bij chauffeur E aan het juiste adres. Het is echter belangrijk dat u ook nadenkt over wat voor type voertuig u wil gebruiken voor het vervoer van deze lading. Maakt u gebruik van een vrachtwagen, dan zoekt u een chauffeur CE.

Chauffeur E & ChauffeurXpert

Wat kan ChauffeurXpert voor u betekenen

personeel

Ervaring

20 jaar kennis en ervaring en een groot bestand aan ervaren chauffeurs

icoon-map

Administratie

Wij verzorgen de arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, salarisbetalingen en nemen het ziekteverzuim volledig over

euro

Betaling

Geen verrassingen. U betaalt een vast tarief per gewerkt uur

personeelszaken

Personeelszaken

Kennis van cao’s, pensioenen en verzekeringen heeft u niet meer nodig

Is een chauffeur E niet geschikt voor uw vacature?

Bekijk hier welke chauffeur wel past wel bij uw opdracht

chauffeur b
chauffeur c
chauffeur d

Top 5: veelgestelde vragen opdrachtgevers

ChauffeurXpert is onderdeel van Doorwerkgever. De specialist in doorwerken na pensioen.

Wat is het grote voordeel van ChauffeurXpert?

Wij zijn gespecialiseerd in het inzetten van gepensioneerde chauffeurs en beschikken over een groot bestand aan chauffeurs! Omdat gepensioneerde chauffeurs al een AOW-uitkering krijgen en u geen werkgeversverzekeringen meer hoeft te betalen, kunnen zij tegen scherpe tarieven worden ingezet.

 

Op elk gewenst moment kunt u een vacature naar ons sturen. Vindt u het makkelijker om uw vacature te WhatsAppen? Dat is ook mogelijk! Wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar op nummer 06 – 83 40 03 80 (dit nummer is alleen te gebruiken voor WhatsApp).  

Wat is het uurtarief?

Het uurtarief is het all-in uurtarief van de chauffeur X 1.35 (exclusief btw). De chauffeur dient minstens € 10,78 per uur als all-in tarief te krijgen.

 

Uw minimale tarief per uur is: € 10,78 x 1.35 = € 14,55 exclusief 21% btw.

Wat kost deelnemen aan ChauffeurXpert?

Het inschrijven en plaatsen van een opdracht is geheel kosteloos. Pas wanneer er een match gemaakt is en de chauffeur ingezet is, betaalt u direct met iDEAL voor de gewerkte uren.

Hoe plaats ik een vacature?

Op elk gewenst moment kunt u uw vacature naar ons sturen. Wij plaatsen uw vacature op de website, delen deze via social media en zoeken in ons bestand naar geschikte chauffeurs.

 

Vindt u het makkelijker om uw vacature naar ons te WhatsAppen? Dat is ook mogelijk! Wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar op nummer 06 – 83 40 03 80 (dit nummer is alleen te gebruiken voor WhatsApp).

Waarom moet ik de uren direct met iDEAL betalen?

In onze constante zoektocht naar verbetering, versnelling en kostenoptimalisatie kiezen wij ervoor klanten vooruit te laten betalen. Door de vooruitbetaling lopen wij geen debiteurenrisico of incasseringskosten op. Dit komt ten goede aan het scherpe tarief.

Heeft u een andere vraag?

Staat uw vraag hier niet tussen? U kunt uw vraag op verschillende manieren aan ons stellen:

 

  1. Heeft u al een account en u heeft hier vragen over? Stel deze vraag in uw online portaalvia  ‘stel een vraag’ rechts bovenin uw scherm.

 

  1. Heeft u nog géén account en heeft u vragen over onze website en hoe wij te werk gaan? Stel deze vraag via de chat rechts onderin uw scherm.

 

  1. Heeft u een inhoudelijke vraag? Stel deze via WhatsApp op nummer 06 – 83 40 03 80 (dit nummer is alleen te gebruiken voor WhatsApp)
Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk