ChauffeurXpert.nl

Chauffeur gezocht?

 

Dan bent u bij ChauffeurXpert aan het juiste adres

icoon-vink

Zeer ervaren gepensioneerde chauffeurs

Bent u op zoek naar een chauffeur om de kinderen van uw school tijdens het aankomende schoolreisje naar bijvoorbeeld de dierentuin te brengen? Heeft u zo nu en dan in de avond vergaderingen waar u zelf liever niet naar toe rijdt omdat u dan nog wat kunt werken in de auto? Of bent u om een andere reden op zoek naar een betrouwbare chauffeur met ervaring?

online platform

Het online platform voor gepensioneerde chauffeurs

Dan bent u bij ChauffeurXpert aan het goede adres. ChauffeurXpert is het online platform met een groot bestand aan ervaren, diverse en gemotiveerde chauffeurs die graag na pensioen nog doorwerken. De reden? Ze hebben liefde voor hun vak of het vervoeren van mensen zit simpelweg in hun bloed. We hebben voor u de voordelen van werken met gepensioneerde chauffeurs, de type chauffeurs die wij in ons bestand hebben en hoe u in contact komt met de chauffeur van uw vervoerswensen op een rijtje gezet. Dus heeft u de afgelopen tijd naar een geschikte chauffeur gezocht? Zoek dan niet verder!

De voordelen van gepensioneerde chauffeurs

 

Uit ervaring is gebleken dat werkgevers graag met gepensioneerde chauffeurs werken. Het inzetten van gepensioneerde chauffeurs heeft vele voordelen.

administratie

1. Gepensioneerde chauffeurs hebben kennis en ervaring

Veel organisaties zien het voordeel in van een gepensioneerde werknemer, omdat zij veel kennis in huis hebben en dit graag overdragen aan jongere werknemers. Ook blijkt uit onderzoek van Edelman Berland dat oudere automobilisten beter en zuiniger rijden dan jongeren. Iets wat niet geheel onbelangrijk is als u uw veiligheid in andermans handen legt. Ouderen ergeren zich minder snel tijdens het rijden, zorgen voor een juiste bandenspanning en laten de motor niet onnodig draaien.

euro

2. Gepensioneerde chauffeurs zijn financieel aantrekkelijk

Gepensioneerde chauffeurs zijn ook financieel aantrekkelijk. U hoeft namelijk geen werknemerspremie, AOW of WW te betalen en bespaart zo op de kosten. Er is overigens geen oneerlijke concurrentie op de arbeidsmarkt doordat u een gepensioneerde chauffeur inzet. Uit onderzoek blijkt dat de toename van het aantal werkende gepensioneerden geen negatief effect heeft op het aantal banen van jongeren. Het gaat namelijk om bijbaantjes, waarmee gepensioneerden nog wat bij kunnen verdienen naast pensioen en geen fulltime banen.

icoon-gesprek

3. Gepensioneerde chauffeurs zijn zeer flexibel

Onze gepensioneerde chauffeurs zijn heel flexibel inzetbaar. De mate van inzetbaarheid verschilt per chauffeur. Zo zijn er chauffeurs die nog wat meer willen werken dan anderen. Afhankelijk van uw vacature kunnen wij dus bepalen welke chauffeurs voor u geschikt zijn. Alleen de chauffeurs die exact voldoen aan uw eisen – de juiste persoon, rijbewijs en beschikbaarheid – worden aan u voorgesteld.

vacature sturen

Wij zoeken de perfecte match

U stuurt geheel vrijblijvend ons uw vacature. Op basis van onze jarenlange kennis en ervaring en de automatch selecteren wij chauffeurs uit ons bestand op uw specifieke vacature. Ook zetten we de vacature online en delen deze via onze social media kanalen om nieuwe chauffeurs aan te trekken en het aanbod te vergroten. We stellen de geschikte chauffeurs aan u voor en u kiest wie u wilt uitnodigen of direct inzetten. Uiteraard vragen wij de geselecteerde chauffeurs ook of zij geïnteresseerd zijn in de functie voordat wij hen aan u voorstellen. Zo zorgen we ervoor dat de perfecte match tot stand komt.

 

Heeft u de gepensioneerde chauffeur gevonden die u zocht, dan worden de belangrijke gegevens in de vorm van een opdrachtbevestiging digitaal uitgewisseld. De chauffeur kan nu voor u aan de slag! U betaalt pas wanneer u de chauffeur ingezet heeft. De chauffeur declareert zijn of haar uren in zijn online account. U kunt deze uren inzien, goedkeuren en u betaalt direct met iDEAL. Wij regelen de administratie.

chauffeur c
chauffeur CE
chauffeur d
personeel

Ervaring

20 jaar kennis en ervaring en een groot bestand aan ervaren chauffeurs

administratie

Administratie

Wij verzorgen de arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, salarisbetalingen en nemen het ziekteverzuim volledig over

euro

Betaling

Geen verrassingen. U betaalt een vast tarief per gewerkt uur

personeelszaken

Personeelszaken

Kennis van cao’s, pensioenen en verzekeringen heeft u niet meer nodig

Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk