ChauffeurXpert.nl

De werkwijze

De werkwijze

ChauffeurXpert is een online platform voor gepensioneerde chauffeurs en vacatures. Wij matchen chauffeurs op bijbanen van opdrachtgevers. Bent u chauffeur en op zoek naar een leuke bijbaan, dan kunt zich vrijblijvend en kosteloos online inschrijven en reageren op vacatures. U vindt het inschrijfformulier in het menu onder Chauffeur, inschrijven. Na inschrijving op onze website ontvangt u direct een e-mail om uw online account te activeren. Daarna wordt u gevraagd uw profiel in te vullen. U heeft een week de tijd om uw profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe vollediger uw profiel, des te groter de kans op die leuke bijbaan!

U kunt inloggen op de website via de inlogpagina in het menu. In uw online account kunt u de status inzien van de vacatures waarvoor u bent geselecteerd en uw online reacties en sollicitatiegesprekken volgen. Via onze pagina vacatures kunt u ook zelf reageren op vacatures.

Binnen twee weken na ontvangst van het volledige profiel nemen wij contact met u op om uw profiel door te nemen en eventuele mogelijkheden te bespreken.

Wanneer een opdrachtgever interesse in u heeft ontvangt u een uitnodiging voor een sollicitatie. Zodra de match is gemaakt gaat u aan het werk via de Doorwerkregeling van Doorwerkgever. De gewerkte uren kunt u online declareren en uw opdrachtgever keurt deze uren via zijn online bedrijfsaccount goed. U wordt één keer per maand uitbetaald.

gepensioneerde chauffeur
Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk