ChauffeurXpert.nl
medisch chauffeur
vacature sturen

Medisch chauffeur of medicijnbezorger nodig? Stuur direct uw vacature!

Gepensioneerden zijn de betrouwbaarste en zorgvuldigste werknemers die er bestaan. Vandaar dat zij veel ingezet worden als medisch chauffeur of medicijnbezorger. 

 

Bent u op zoek naar betrouwbare en flexibele chauffeurs voor het bezorgen van medicijnen of andere geneesmiddelen? Wij hebben veel enthousiaste chauffeurs die staan te springen om aan de slag te gaan!

 

Stuur direct uw vacature en profiteer nu nog van 10% korting* op ons tarief!

ontspannen

Review Blue Clinics

‘Blue Clinics haalt onder andere watersamples op in tandartspraktijken. Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek gegaan naar een chauffeur. Na contact op te hebben genomen met Doorwerkgever werd binnen een week Piet al bij ons voorgesteld. De week erop is hij aan de slag gegaan. Het contact met Doorwerkgever verliep erg soepel en alle afspraken kwamen zij keurig na. Daarnaast screenen zij de voorgestelde kandidaten goed vooraf waardoor een goede match gemaakt kan worden tussen opdrachtgever en doorwerker. Wij ervaren de doorwerkers als zeer gemotiveerd en betrouwbaar en daarbij Doorwerkgever ook.’

 

Jeske Dielissen
Sales & Marketing Manager

 

Meer lezen over de functie Medisch chauffeur?

icoon-vink

Goede Distributie Praktijken (GDP)

Wanneer u aan de slag gaat als chauffeur voor medische producten, zoals geneesmiddelen voor menselijk gebruik, dan moet u hiervoor een training Goede Distributie Praktijken volgen. In dit artikel leggen we uit wat GDP is, waarom u deze nodig heeft, wat de training inhoudt en hoe en waar u deze kunt volgen.

De ervaring van Ben

Ben ging op zijn zeventigste aan het werk als medisch chauffeur

medicijnbezorger na pensioen

Ben is een man van 77 jaar en is altijd tuinder geweest. Toen hij in 1994 stopte met zijn onderneming is hij tot zijn 70ste werkzaam gebleven in de tuinbouwsector. Dit deed hij bij verschillende bedrijven. Wel bouwde hij zijn werkweek langzaam af van 32 uur naar uiteindelijk 8 uur. In de tuinbouw heb je vaak te maken met seizoensgebonden werk. Toch zorgde Ben ervoor dat hij het hele jaar door werk had. “Als je bezig blijft en de ontwikkelingen in de wereld bijhoudt blijf je jong. Want voor jou ben ik oud, maar ik voel me nog jong”, vervolgt hij lachend. Toen hij op zijn 70ste in goed overleg stopte met het werk in de tuinbouw was hij al werkzaam als bezorger van medicijnen.

ChauffeurXpert & Doorwerkgever

ChauffeurXpert is onderdeel van Doorwerkgever

Met wie wilt u doorwerken?

Wilt u een huidige werknemer inzetten als gepensioneerde chauffeur of wij zoeken een flexibele chauffeur voor u.

Welke werkzaamheden heeft u?

U geeft aan welke functie en werkzaamheden u heeft voor de doorwerker.

Samen stellen we de overeenkomst vast

Gepensioneerden gaan altijd aan het werk via de Doorwerkregeling van Doorwerkgever. U bepaalt de voorwaarden, het aantal uur per week, per maand, per jaar en de duur van de overeenkomst.

U kunt flexibel en zorgeloos doorwerken

De gewerkte uren voert u of de doorwerker in het online account eenvoudig en snel in en u keurt deze goed. U betaalt via iDEAL of factuur en ontvangt een overzicht van de gewerkte uren. De doorwerker krijgt via ons uitbetaald en kan zijn betaalspecificaties vinden in zijn online account.

Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk