ChauffeurXpert.nl

ia ChauffeurXpert ben ik aan mijn eerste betaalde chauffeursbaan gekomen.

Review ChauffeurXpert

Lees hier wat onze chauffeurs van ChauffeurXpert vinden

chauffeur chauffeurxpert
taxivervoer

Review Joop de Vries – 64 jaar

“Snel nadat ik mij had ingeschreven en ik mijn motivatie bij de vacature had achtergelaten, kreeg ik een mail van ChauffeurXpert. Ze zochten chauffeurs voor groepsvervoer in mijn woonplaats. Rijbewijs B was voldoende, een chauffeurspas was niet noodzakelijk. Ik hoefde er niet lang over na te denken en kon direct op gesprek komen. Het sollicitatiegesprek werd al snel gevolgd door een rijtest en ik kon binnen no-time beginnen aan de opleiding om mijn chauffeurspas te halen. ChauffeurXpert schiet de kosten hiervan voor en heeft een regeling voor het terugbetalen; € 1,- per gewerkt uur. Ik ben nu in afwachting van de chauffeurspas en kan niet wachten om te starten!”

chauffeur chauffeurxpert
icoon-bus-vrachtwagen1

Review Marc Viergever – 61 jaar

“Via ChauffeurXpert ben ik aan mijn eerste betaalde chauffeursbaan gekomen.

Ik heb 35 jaar als administratief medewerker bij een overheidsinstantie gewerkt. Na mijn prepensioen zocht ik iets compleet anders, het liefst wilde ik als chauffeur aan de slag. Bij ChauffeurXpert hebben ze dat prima begrepen. Binnen een week na mijn inschrijving als werkzoekende werd ik al naar een bedrijf gestuurd voor mijn eerste chauffeursbaan. Ik diende echter wel in het bezit te zijn van een aanvullend chauffeursdiploma. Dat bleek echter geen enkel probleem! ChauffeurXpert heeft het opleidingstraject direct in gang gezet en ook hebben zij de benodigde opleiding volledig vergoed.

ChauffeurXpert heeft mij dus heel snel en vakkundig aan een baan geholpen.”

chauffeur chauffeurxpert
chauffeur d

Review Roel Marnette – 66 jaar

“Na mijn pensionering wilde ik graag nog parttime blijven doorwerken om structuur en regelmaat aan dagen te geven. Ook zijn de extra inkomsten welkom, omdat ik een dochter heb die nog naar school gaat. Via ChauffeurXpert kon ik aan het werk als chauffeur voor groepsvervoer, waarbij ik kinderen in een busje van en naar school breng. ChauffeurXpert zorgde voor een goede opleiding, waar niet alleen rijvaardigheid en verkeersveiligheid aan de orde kwam, maar ook de omgang met verschillende passagiers. Interessant en leerzaam! Het werk is soms wel eens een uitdaging maar het geeft veel plezier en voldoening.”

Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk