ChauffeurXpert.nl

Gepensioneerde chauffeur postbezorging buitengebied in Venlo

Gepensioneerde chauffeur postbezorging buitengebied in Venlo

  • Venlo
  • € 12,25 per uur
  • 8 – 32 uur

Bent u altijd op tijd, graag onderweg en houdt u van contact met mensen? Dan bent u degene die wij zoeken voor deze leuke bijbaan!

Onze opdrachtgever opereert landelijk en hebben net een nieuwe vestiging geopend in Venlo. Om ervoor te zorgen dat de post en de pakketjes op tijd bezorgd worden zijn wij voor deze vestiging op zoek naar enthousiaste chauffeurs voor het ophalen en bezorgen van post.

Wat gaat u doen?
U start de dag op het depot met een kop koffie en een praatje met uw collega’s. Daarna gaat u aan de slag. Er zijn verschillende routes die u kunt rijden, die soms gecombineerd worden. Geen dag is dus hetzelfde!

U wordt ingezet op het bezorgen van post bij de mensen thuis in de buitengebieden. Dit gebeurd of alleen per auto of u heeft een fiets achterin de auto liggen, rijdt naar het buitengebied en bezorgd daar de post met de fiets. Deze post is al voor u gesorteerd en staat klaar om bezorgd te worden. U krijgt een routelijst mee zodat u weet waar u de post moet bezorgen. Maar om de post bij het depot te krijgen moeten ook de bekende oranje brievenbussen geleegd worden. U rijdt dus in de omgeving rond om de brievenbussen te legen. Uiteraard krijgt u hier ook een routelijst mee zodat u weet waar de brievenbussen staan. Niet iedereen verstuurd zijn post naar ontvangers in de regio en daarom wordt bij het sorteren ook post verzameld die naar andere depots gebracht moeten worden. Dan kunnen de chauffeurs van dit depot de post weer bezorgen bij de mensen thuis. Fijn hè, als het cirkeltje dan weer rond is? 🙂

Werkdagen en -tijden
Werkdagen: dinsdag t/m zaterdag tussen 9.30 en 17.00 uur.
Werktijden: 4-7 uur per dag.

Werkdagen zijn flexibel in te delen en in overleg. U geeft uw beschikbaarheid op en wordt vervolgens ingepland. Zo weet u altijd waar u aan toe bent! De werktijden zijn afhankelijk van de route die u rijdt. Deze worden van tevoren gecommuniceerd.

Functie-eisen

– Woont in Venlo of omgeving
– Rijbewijs B
– Flexibel; bereid bij nood in overleg ook andere shifts te werken (bijv. in de ochtend of op zaterdag)
– Een positieve instelling en enthousiast
– Proactief en communicatief vaardig 
– Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig 
– Kan goed onder tijdsdruk werken 
– Bereid om met een digitale routelijst te werken 

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Heeft u nog vragen over de functie? Bel Denyse op 020 – 412 51 51 of mail naar denyse@doorwerkgever.nl

22317Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk