ChauffeurXpert.nl

Gepensioneerde chauffeur was&stoom service Zwolle

Gepensioneerde chauffeur was&stoom service Zwolle

  • Zwolle
  • € 12,- per uur
  • 10 – 25 uur

Stap voor stap naar schone kleding, dat is waar onze opdrachtgever voor staat! Zij realiseren dit via een gebruiksvriendelijke app. Klanten die gebruik maken van deze service vullen hun waszak wat vervolgens opgehaald wordt door een vriendelijke chauffeur. Deze chauffeur bent u!

Wat gaat u doen?
Allereerst maakt u natuurlijk heel veel mensen blij! U maakt het mede mogelijk dat deze klanten worden ontlast met hun huishoudelijke taken. U kent het wel, jonge gezinnen / twee verdieners die erg druk zijn en tijd willen over houden voor de leuke dingen. Een werkdag ziet er als volgt uit:

U start bij een stomerij in Zwolle. U haalt hier het wasgoed op en rijdt vervolgens met de Renault Master naar diverse PostNL punten in de omgeving. PostNL verzamelt het wasgoed en brengt dit vervolgens naar de consumenten. Wanneer u het wasgoed afgeleverd heeft eindigt u weer in Zwolle om de auto hier vervolgens te parkeren.

Werkdagen- en tijden
U werkt op de vrijdag van 06.00 – 06.30 – 10/11.00 uur. De startdatum is naar verwachting eind februari. Daarnaast bent u backup voor de huidige chauffeurs. Mochten zij een keer niet kunnen rijden op de andere dagen zou het kunnen zijn dat ze u vragen. In de maand juni gaat 1 van de chauffeurs op vakantie en zal u naast de vrijdagen ook de dinsdag en woensdag rijden.

Functie-eisen

– Woont in Zwolle of omgeving
– Rijbewijs B
– Zelfstandig
– Beschikbaar op vrijdag
– Vlot en enthousiast

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

22401Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk