ChauffeurXpert.nl

Gepensioneerde chauffeur was&stoom service Zwolle

Gepensioneerde chauffeur was&stoom service Zwolle

  • Zwolle
  • € 12,- per uur
  • 10 – 25 uur

Stap voor stap naar schone kleding, dat is waar onze opdrachtgever voor staat! Zij realiseren dit via een gebruiksvriendelijke app. Klanten die gebruik maken van deze service vullen hun waszak wat vervolgens opgehaald wordt door een vriendelijke chauffeur. Deze chauffeur bent u!

Wat gaat u doen?
Allereerst maakt u natuurlijk heel veel mensen blij! U maakt het mede mogelijk dat deze klanten worden ontlast met hun huishoudelijke taken. U kent het wel, jonge gezinnen / twee verdieners die erg druk zijn en tijd willen over houden voor de leuke dingen. Een werkdag ziet er als volgt uit:

U start bij een stomerij in Zwolle. U haalt hier het wasgoed op en rijdt vervolgens met de Renault Master naar diverse PostNL punten in de omgeving. PostNL verzamelt het wasgoed en brengt dit vervolgens naar de consumenten. Wanneer u het wasgoed afgeleverd heeft eindigt u weer in Zwolle om de auto hier vervolgens te parkeren.

Werkdagen- en tijden
De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 06.00 – 06.30 – 10/11.00 uur. Wij zijn hiervoor op zoek naar 1-3 chauffeurs om de weekplanning invulling te geven. De startdatum is eind januari.

Functie-eisen

– Woont in Zwolle of omgeving
– Rijbewijs B
– Zelfstandig
– Minimaal 2 dagen per week beschikbaar
– Vlot en enthousiast

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

22401Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk