ChauffeurXpert.nl

Gepensioneerde chauffeur was&stoom service Budel-Schoot

Gepensioneerde chauffeur was&stoom service Budel-Schoot

  • Budel-Schoot
  • € 12,- per uur
  • 10 – 25 uur

Stap voor stap naar schone kleding, dat is waar onze opdrachtgever voor staat! Zij realiseren dit via een gebruiksvriendelijke app. Klanten die gebruik maken van deze service vullen hun waszak wat vervolgens opgehaald wordt door een vriendelijke chauffeur. Deze chauffeur bent u!

Wat gaat u doen?
Allereerst maakt u natuurlijk heel veel mensen blij! U maakt het mede mogelijk dat deze klanten worden ontlast met hun huishoudelijke taken. U kent het wel, jonge gezinnen / twee verdieners die erg druk zijn en tijd willen over houden voor de leuke dingen. Een werkdag ziet er als volgt uit:

U start bij een stomerij in Budel-Schoot. U haalt hier het wasgoed op en rijdt vervolgens met de Renault Master naar diverse PostNL punten in de omgeving. PostNL verzamelt het wasgoed en brengt dit vervolgens naar de consumenten. Wanneer u het wasgoed afgeleverd heeft eindigt u weer in Budel-Schoot om de auto hier vervolgens te parkeren.

Werkdagen- en tijden
De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 06.00/6.30 uur tot 10/11.00 uur. Wij zijn hiervoor op zoek naar 1-2  chauffeurs om de weekplanning invulling te geven. De startdatum is midden februari.

Bereikbaarheid
De stomerij is goed bereikbaar met de auto en ligt naast de A12. Reiskosten worden in overleg vergoed.

Functie-eisen

– Woont in Budel-Schoot of omgeving
– Rijbewijs B
– Zelfstandig
– Minimaal 2 dagen per week beschikbaar
– Vlot en enthousiast

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

22405Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk