ChauffeurXpert.nl

Gepensioneerde chauffeur maaltijdboxen in Nieuw Vennep

Gepensioneerde chauffeur maaltijdboxen in Nieuw Vennep

  • Nieuw-Vennep
  • €11.48 per uur
  • 5 – 10 uur

Bent u graag in contact met anderen, houd u van autorijden en lijkt het u leuk om maaltijdboxen bij mensen thuis te bezorgen, zodat zij een gezonde en verantwoorde maaltijd op tafel kunnen zetten? Dan zijn wij op zoek naar u!

Onze opdrachtgever is een landelijke speler die verantwoordelijk is voor het bezorgen van biologische maaltijdboxen bij klanten thuis. Voor de regio Nieuw Vennep – Hoofddorp zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste chauffeur.

Wat gaat u doen?
Op maandag en donderdag bezorgt u tussen 18.00 – 21.00 uur maaltijdboxen. U krijgt een route mee met de adressen waar u vervolgens de boxen gaat bezorgen. De route zal starten in Nieuw Vennep en zal uitwijken naar Hoofddorp. De boxen worden naar een nader te bespreken plek, naar u toegebracht, zodat u vanuit daar aan de slag kunt.

Let op: het is belangrijk dat u beschikt over een eigen auto en bereid bent om met uw eigen auto de maaltijdboxen te bezorgen. De auto moet wel van een dermate grootte zijn dat er boxen en een koelbox in passen. Bij voorkeur een 5 deurs auto waar de achterbank plat van kan, dus geen sedan uitvoering, dit is alleen een kofferbak en dat is te klein. Een stationwagen of Combo is noodzakelijk.

Werkdagen en tijden:
Maandag en donderdag van 18.00 – uiterlijk 21:30

De startdatum is per direct. Alvorens u van start gaat zal u eerst een keer meerijden met een ervaren chauffeur, zodat u de werkzaamheden goed onder de knie krijgt. Deze dag zal vergoed worden.

De reiskosten worden vergoed vanaf het moment dat u de maaltijdboxen heeft ingeladen.

Functie-eisen

– Woonachtig in omgeving Nieuw Vennep
– In het bezit van en eigen auto met redelijk tot ruime laadruimte
– Fysiek sterk in goede conditie
– Niet-rokend
– Betrouwbaar
– Klantvriendelijk en representatief 

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren‘.Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

22437Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk