ChauffeurXpert.nl

Gepensioneerde privéchauffeur kinderen Amsterdam

Gepensioneerde privéchauffeur kinderen Amsterdam

  • Amsterdam
  • € 11.50 per uur
  • 8 – 10 uur

Bent u gepensioneerd, vindt u het heerlijk om met kinderen in de weer te zijn en bent u per maart beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar u! 

Wat gaat u doen?
Onze opdrachtgever is een particulier. Hij zoekt 2 betrouwbare chauffeurs die verantwoordelijk zijn voor het vervoeren van zijn kinderen van huis (omg. Rijnbuurt / Ijsselbuurt) naar school. De kinderen zijn 10 en 12 jaar oud. Na de Krokusvakantie (rond 25 februari) kan het zijn dat deze werkzaamheden worden uitbreid naar eventuele sportactiviteiten van de kinderen. 

Beide kinderen zitten op een andere school. Het ene kind zit op school in Amsterdam en het andere kind zit op school in Culemborg. 

Werkdagen en tijden

Route Amsterdam: 
Start op de Amsteldijk om 08:00 uur bij het thuis adres en rijdt vervolgens naar school op de Bilderdijkpark. Om 14:45 uur haalt u haar op (op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag). Op woensdag is zij eerder uit en haalt u haar om 12:00 op. 

Route Culemborg: 
Start op de Amsteldijk om 08:15 uur bij het thuis adres en rijdt vervolgens naar school in Culemborg. Om 15:15 uur haalt u hem weer op in Culemborg en brengt u hem thuis. De werkdagen betreffen maandag t/m vrijdag.

Op woensdag en donderdag vinden er vooralsnog sportactiviteiten plaats. Op woensdag haalt u om 18:20 uur het kind thuis op en brengt hem vervolgens naar de sportvereniging in Amsterdam. Om 20:30 uur is hij klaar met sporten en haalt u hem op en brengt u hem weer thuis. Op donderdag haalt u hem om 16:00 uur thuis op en is hij om 18:00 uur klaar met sporten.

De reiskosten worden uiteraard vergoed. Af en toe is het mogelijk om de auto van de opdrachtgever mee te nemen, maar veelal zal u ook met eigen auto rijden. 

Functie-eisen

– Woonachtig in Amsterdam bij voorkeur Rijnbuurt of Ijsselbuurt
– Beschikbaar per 3 maart
– Rijbewijs B en in bezit van een nette / schone auto
– Rustige, veilige rijstijl en rijden in Amsterdam is voor u geen probleem
– Gevoel voor humor en kan goed met kinderen overweg
– Fysiek in goede conditie
– Betrouwbaar, loyaal en vriendelijk
– Kan een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen met profiel 84.

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

22533Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk