ChauffeurXpert.nl

Gepensioneerde chauffeur shuttlebus in Roelofarendsveen

Gepensioneerde chauffeur shuttlebus in Roelofarendsveen

  • Roelofarendsveen
  • €11,- per uur
  • 10 – 20 uur

Vindt u het heerlijk om in de nacht of vroeg in de ochtend te werken en bent u een enthousiaste en vitale chauffeur met rijbewijs B? Dan is deze functie op uw lijf geschreven!

De opdrachtgever:
Onze opdrachtgever is een grote en betrouwbare speler op de parking-markt. U laat uw auto achter bij de opdrachtgever en deze zorgt er op zijn beurt weer voor dat uw auto netjes wordt geparkeerd in de eigen parkeergarages en dat de auto weer klaarstaat als u terug komt van vakantie of zakenreis.

Wij zijn voor de periode april t/m november op zoek naar aanvulling van het chauffeursteam voor de nacht en/of ochtenden voor alle dagen van de week. Afwisseling met middag/avond diensten is eventueel ook mogelijk.

Wat gaat u doen?
Als chauffeur shuttlebus ontvangt u klanten aan de balie en zorgt u voor de inschrijving. U parkeert de auto van de klant en laadt de bagage over in de shuttlebus, waarna u de klanten naar Schiphol brengt. Bij terugkomst haalt u de klanten weer op van Schiphol en brengt u hen weer terug naar hun auto.

Werkdagen en tijden:
Maandag t/m zondag
Tijden: ze zijn 24 uur per dag open, dus werktijden zijn in overleg binnen die 24 uur.

Al met al een hele afwisselende functie en een aantal van uw collega’s zijn ook via Doorwerkgever aan de slag.

U maakt deel uit van een enthousiast team, in een leuk bedrijf waar u veel verschillende mensen tegen komt en in diverse auto’s gaat rijden.

De reiskosten op basis van woon-werk verkeer zullen niet worden vergoed. De opdrachtgever is op zoek naar een kandidaat uit de omgeving van Roelofarendsveen.

Lijkt het u leuk om het team van Doorwerkers te gaan versterken? Reageer dan direct!

Functie-eisen

– Rijbewijs B
– Vloeiend Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits
– Fysiek fit
– Sociale vaardigheden
– Verantwoordelijkheidsgevoel
– Flexibel

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

22633Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk