ChauffeurXpert.nl

Gepensioneerde chauffeur op oproepbasis laboratorium in Barneveld

Gepensioneerde chauffeur op oproepbasis laboratorium in Barneveld

  • Barneveld, Lunteren
  • € 11.48 per uur
  • 10 – 24 uur

Bent u graag onderweg, nauwkeurig en beschikt u over een servicegerichte instelling? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Zij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast zijn zij één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector.

Voor de standplaats in Barneveld zijn wij per direct op zoek naar chauffeurs!

Wat gaat u doen?
Als chauffeur meldt u zich volgens de besproken tijd op de locatie in Barneveld. Dit hangt af van de ritten. U zal voornamelijk de spoedritten gaan rijden. Deze zullen voornamelijk starten rond 11:00 uur. U rijdt volgens de rit naar een of meerdere opdrachtgevers in Nederland om monsters ( gekoeld transport) op te halen of weg te brengen. Eenmaal aangekomen bij de opdrachtgever scant u de opgehaalde monsters en controleert u de hoeveelheid en aard van de afgegeven monsters die op het opdrachtformulier staan. 
Mocht u onderweg tegen problemen aanlopen, dan neemt u contact op met de planner zodat hij eventuele vertraging tijdig kan melden bij de klanten. Uiteraard gaat u zorgvuldig om met zowel de monsters, de bedrijfsauto als de apparatuur (boordcomputer). Eenmaal terug op locatie in Barneveld zorgt u voor het lossen van de inhoud van de bedrijfsauo en overdracht van bijzonderheden.

Aangezien de opdrachtgever kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, rijdt u voordat u zelfstandig de weg op gaat, twee dagen mee met een ervaren chauffeur. De eerste dag wordt alleen betaald als u daadwerkelijk aan de slag gaat bij de opdrachtgever.

Werkdagen en tijden:
Het betreft een functie op oproepbasis. U kunt uw dagen doorgeven. Hoe flexibeler u bent, hoe meer de opdrachtgever u kan inzetten. Naar verwachting zullen zij u wekelijks inzetten. De werktijden vallen tussen 10.00 – 22.00 uur.

Bent u niet de hele week beschikbaar, maar heeft u wel interesse? Reageer dan vooral!  


Reiskostenvergoeding:
Wanneer uw woon/werk afstand voor enkele reis 10 km of meer is worden de reiskosten voor u vergoed a € 0,19 ct per km. Wanneer u binnen een straal van 10 km woont heeft u helaas geen recht op reiskostenvergoeding. De reiskosten worden vergoed op basis van gereden kilometers, niet op basis van OV.

Functie-eisen

– Woonachtig in Barneveld of omgeving
– Flexibel inzetbaar
– Rijbewijs B
– Kennis van het Nederlandse wegennet en topografie
– Beschikbaar voor minimaal 2 dagen per week
– Spreekt de Nederlandse taal uitstekend
– Nauwkeurig, klantgericht, representatief en betrokken
– Communicatief sterk en sociaal 

Vanwege de aard van de werkzaamheden is het belangrijk dat u geen rug- en oogklachten heeft en met onregelmatige werktijden kan omgaan.

Bijzonderheden

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

23049Blog over chauffeurswerk

Kennisartikelen, chauffeurs aan het woord, kortom alles over chauffeurswerk